Det finnes mange gode websider om klassiske Honda V4, amerikanske SabMag.org er nok den første av en viss størrelse, hvor det der ble etablert kontakt mellom V4-eiere i nettets barndom - så tidlig som i 1994 ! (Se link oppe i høyre hjørne) I Usa spesielt har de største Sabre og Magna modellene kultstatus i kretser, og V65 Magna var den første i rekken i en serie Powercruisere fra Japan. Hvor Yamaha V-Max har blitt den mest kjente og lengst produserte, fra lanseringen to år etter Magnaen, i 1985 !

Endringer fra 2016                Oppdatert 25.12.2019

Historikk : 
Sommeren 2002 ble den første norske hjemmeside om Honda V4 lastet opp. Den gang het siden "Honda Sabre Club".
I 2003-04 ble den slått sammen med den svenske siden, og fikk navnet "SabMag Scandinavia". Sidene ble da også oppdatert med et eget nytt gratis PHPBB-medlemsforum. 

I årene som har gått har sidene eksistert som et frittstående alternativ, hvor det har vært en liten aktiv gjeng på østlandet som har postet på V4-forumet, og stilt opp på "kaffetreff" ulike steder på sørøst-landet. Men det har selvfølgelig vært enkelte aktive medlemmer bosatt i andre deler av landet, som var aktive på V4-forumet. På 2000-tallet var det også et aktivt V4-miljø i Trondheim. 

Hvorfor interessen for klassisk V4 ?
Noen har lagt sin elsk på eldre Suzuki GS eller GT, andre Kawasaki H2 eller Z900 / 1000.. Yamaha RD350.. kanskje V-MAX.. eller Honda CB OHC, kanskje DOHC utgavene, eller CBX1000...
Vi som holder til på FB-gruppa under kan også like eller eie andre motorsykler, men synes de klassiske V4-motorene er spesielle.
Med den spesielle motorlyden og det gode bunndraget.
Med VF1000R, V65 Magna og Sabre som toppmodellene...

Fra 2016 >>
Websidene fungerte som en gratistjeneste hvor eiere kunne melde seg
inn på V4-forum og bli kjent , evt få hjelp til motorsykkelen.
I November 2015 ble V4-forumet lagt ned, og websidene flyttet til Proisp. Websider og bildegalleri holder åpent som før.
Det er foreløpig ikke planlagt noe nytt forum på disse websider.
Har du spørsmål ?

Du treffer mange av de tidligere forummedlemmene på Facebook:
| Classic Honda V4 Norway | Vi har fortsatt møtesteder langs veien.

 Takk til dere som var aktive på V4-forumet og på samlinger i årene  som gikk.
-Mvh Webmaster.