Lysebotn, 10 - 12 aug. 2007

Et lite referat av Kjell Gunnar Theodorsen
(Klikk på bildene for å se dem i større format)

 

Vi startet med ferja fra Moss kl. 10:00 på fredag. Hadde først tenkt å kjøre via Kongsberg-Notodden-Seljord, men valgte å kjøre via Porsgrunn/Skien pga. tungt skydekke nordvest av Horten.

Jeg kom ikke lenger enn til Borre utenfor Horten før starteren sa takk for seg. Så nå var det bare å vise at man var "mann", for å dytte i gang en V65 Magna er en prøvelse. Så fra her var det kun tillatt med nødvendige stopp på bakketopper. Ferden gikk da videre til Seljord-Dalen og til Valle der Kai Helge fra Høvåg ventet. Etter tanking av både egen mage å sykkel gikk ferden videre mot vest. Vi ankom Lysebotn ca. 18:00 uten en eneste dråpe regn kun SOL.
Legger til at vi også traff Kjell Rosø med venner fra Stord. Han kjørte CBR1100XX m/sidevogn.

Etter litt frem og tilbake kom begge teltene på plass, og da var det selvsagt klart for både ankerdram og pils og mekking av starter. Nå styrtet det til flere treffdeltagere som ville bistå. Etter en drøy halvtime noen drammer + øl knurret det igjen under fremre sylinder på høyre side, heldigvis det var bare noe kontaktfeil i relèet. 
TUSEN TAKK TIL DERE ALLE

Nå var tiden moden for å utforske PUB teltet, her tok Kai Helge og undertegnede hver sin vakt. Undertegnede fredag til lørdag og Kai Helge lørdag til søndag.

Lørdag var det fellestur ca 25 km inn i fjellheimen til Lyse sitt damanlegg. Det var også utstilling av sykler m/premiering, vi med V4 nådde ikke opp. Det var ellers bare 3 V4èr på treffet, den tredje var en V45 Supermagna. 

Turen hjem på søndag gikk samme vei bare i motsatt retning. Kjørte faktisk alene da Kai Helge valgte å slappe litt av før han kjørte. Har snakket med han og turen hans gikk like fint som min tilbake For min del ble det ca. 950 km uten regn kun SOL og glede. Håper at dette reisebrev vil inspirere flere V4 kjørere til neste år 

Jeg vil også takke arr.klubben i Rogaland for denne opplevelsen, kommer igjen neste år